pondělí 8. října 2012

Můj velký důvod...

....proč miluju podzim.

Nikdy jsem podzim příliš v lásce neměla.Předzvěst  blížící se dlouhé zimy a tmy a šeďi nedokázala zachránit ani hrstka krásných podzimních dní. To se ale změnilo před pěti lety. Byl zrovna krásný, zlatý, podzimní den a v něm se narodil můj malý velký muž. Tak klidný, zlatý, sluníčkový....
Opičí dort a opičí muffiny se dočkaly svého dne. Všem inspirujícím tímto děkujeme!!!
Hodně štěstí!!!

7 komentářů:

  1. nádherné fotky! a krásný důvod milovat podzim :-) tento týden u mně na blogu rozdávám dárečky. přijď si zasoutěžit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, posílám velikou gratulaci a tobě pochvalu dobrot i věnce! Všechno je nápadité, ta láska je vidět na první pohled!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Radu, tak chlapákovi všechno nejlepší ... a fotky a dortíky jsou báječné.
    měj se pěkně Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujeme!! :)
    A hezký den všem!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Člověk je chvilku mimo a tuto takové událostě:o)) Dodatečně Prostředníčkovi všecko krásné, ať je furt takové slunko úžasné a máte se spolu pořád tak hezky♥ Ale teda neuvěřitelně mu to od těch třicetin uteklo, je to vůbec možné? Chjojo... A ještě bonusový dotaz na závěr - 6.10. je přímo to Jeho Datum?! To by se hezky pamatovalo, synchronizovaně s denním skluzem od toho našeho Benjamínka:o) Opatrujte se a velké pusy šleme! Pozdravuj drobotinu, J. und company....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem! Že? Třicetiny nenávratně v čudu:))) Jsem se smála, jak minulý rok nemohl napočítat do čtyř a dnes už válí do dvacítky, ani nevím, kde k tomu přišel....sestra....školka? No nic.....A Jeho datum je dva dny před vaším Benjamínkem, takže ještě to docela jde....to bych si mohla zapamatovat:)))
      Mějte se hezky, užívejte se!!!
      PS: těším na foto jak malá (alespoň....reál by byl stokrát lepčí)

      Vymazat
  6. opičí dort a opičie mafiny sú úžasné, skvelý nápad a dodatočne všetko naj, naj, naj...:)

    OdpovědětVymazat